Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 111C, Kungshörnet

uppsala

Nyrenoverat litet kontor med öppen planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 140 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett helt nyrenoverat kontor på Kungshörnet. En lokal placerad högst upp i huset med gott om fönster som ger ett härligt ljus och generöst ljusinsläpp. Kontoret är funktionella och eleganta ytskikt med textilmatta och ekparkett som möter de ljusmålade väggarna. Här kan hela gänget arbeta tillsammans i den öppna planlösningen med den nylagda textilmattan som bidrat till en bra arbetsmiljö. Planlösningen innehåller även flera funktionsutrymmen som t.ex. ett mötesrum som kan förvandlas från ett till flera. Fördelningen skapar effektivitet för både enskilt arbete och möten eller samarbete. Det stora öppna rummet bidrar till att skapa den härliga öppna och ljusa känslan.

Planlösning

Utförande

Byggår

1987

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 140

Omgivning

Omgivning/natur

Kungshörnet har ett utmärkt läge nära både E4:an och handeln som växer fram kring Ikea. I huset finns dessutom en rad spännande butiker, främst med produkter av lite mer sällanköpskaraktär. Flera lunchrestaurang finns i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns. Kontakta Europark/Apcoa på telefon 08-556 306 70, uthyrning@apcoa.se Hemsida: www.apcoa.se

Närservice

I kvarteret finns fler restauranger, data och kontorsartiklar samt sport och fritids butiker mm. Du hittar också bl.a. snabbgrossist, livsmedelshandel, Statoil och OK/Q8-mack i närheten.

Kommunikationer

Till centrala stan tar du antingen bussen eller bilen på några minuter. Fastigheten ligger vid Uppsalas södra infart med stads- och flygbuss längs Kungsgatan. Till nya resecentrum är det ca 1700 m eller ca 20 minuters promenad. Mycket goda parkeringsmöjligheter både för hyresgäster och besökare.

Sökhjälp