Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsvägen 25 A, Boländerna

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Hyra: 4 560 kr/m²/år
Storlek: 10 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till vårt populära kontorshotell, First office på Kungsporten. Just nu har vi ett ledigt kontorsrum om 10 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamt mötesrum, internet, kök, kaffe/te, internet och städning och parkeringsplats. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag eller för er som uppskattar den flexibla kontorslösningen. Kungsporten har det perfekta läget för företagare!

Utförande

Byggår

1988

Våningsplan

2

Planlösning

Möblerat ljust kontorsrum på plan 2, med ljusa väggar, plastmatta och stort fönster. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom konferensrum, kök med matplats och grönskande innergård med sittplatser mellan byggnaderna runt Kungsporten.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 10 4 560

Ekonomi

Hyra

4 560 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar. I fastigheten finns 2 st First officekontor för mindre och mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Närservice

På Kungsporten finns ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan Kungsgatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen. Under hösten planerar även Klövern att flytta kontoret till Kungsporten, vilket innebär en direkt närhet till hyresvärden.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Övrig information

Övrigt

Rummet är anpassat för 1 person.

Sökhjälp