Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsvägen 31 B, Boländerna

uppsala

Större kontorsrum i kontorshotell med komplett service.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

34 m²

Karta

Information

Beskrivning

Detta trevliga kontorshotell har rum om ca 10 m² - 34 m², med tillhörande gemensamma utrymmen samt konferensrum. Fint kontorsrum om ca 34 m², ljust hörnrum med plats för flera att sitta tillsammans i öppet landskap. Perfekt för dig som har ett mindre företag eller för dig som växer. Hyra för kontorsrum ca 34 kvm ligger på 10 700 kr/månad exkl. moms. I hyran ingår: - Möblerat kontorsrum - Konferensrum - Paus- fikarum - Fritt kaffe/te - Internet - Städning - P-plats.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 34

Omgivning

Omgivning/natur

Boländerna är den stadsdel som har högst andel av Uppsalas totala varuhandel. Bland ett stort antal välkända företag som har butikslokaler i Boländerna kan nämnas IKEA, Coop, Bauhaus, Plantagen och Stadium.

Närservice

I fastigheten och i närområdet finns lunchrestauranger, motionsanläggning, bank, frisör, närserviceanläggning, m m. Alla stormarknader finns runt hörnet, i Boländerna.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar området kring Kungsporten. Med bil är det lätt att komma ut på de stora huvudlederna och från innerstaden kommer du hit på några minuter med bil. Kungsporten erbjuder goda parkeringsmöjligheter med en stor utomhusparkering för såväl besökare som hyresgäster. Till resecentrum/ Centralstationen är det ca 2 km motsvarande ca 20 minuters promenad i lagom takt.

Dokument

Sökhjälp