Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsvägen 21 A, Boländerna

uppsala

Ljus kontorslokal i populära Kungsporten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 210 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på våningsplan 2 med hiss från markplan. Lokalen erbjuder möjlighet att anpassas efter önskemål.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Omgivning

Omgivning/natur

Boländerna hade i början av 2000-talet nått ställningen som den stadsdel som har högst andel av Uppsalas totala varuhandel. Bland ett stort antal välkända företag som har butikslokaler i Boländerna kan nämnas IKEA, Coop, Bauhaus, Plantagen och Stadium.

Närservice

Kungsporten är sju metallglänsande hus just vid Uppsalas södra infarter. I fastigheten och i närområdet finns lunchrestauranger, motionsanläggning, bank, frisör, närserviceanläggning, m m. Alla stormarknader finns runt hörnet, i Boländerna.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar området kring Kungsporten. Med bil är det lätt att komma ut på de stora huvudlederna och från innerstaden kommer du hit på några minuter med bil. Kungsporten erbjuder goda parkeringsmöjligheter med en stor utomhusparkering för såväl besökare som hyresgäster. Till resecentrum/Centralstationen är det ca 2 km motsvarande ca 20 minuters promenad i lagom takt.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger precis intill E4:an där bland annat flygbussar till Arlanda går. Till centralstationen är det ca 1700 meter.

Dokument

Sökhjälp