Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsvägen 31 B, Boländerna

uppsala

Rymlig kontorslokal med fräscha ytskikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 164 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Mycket fin och fräsch kontorslokal med bra läge i populära Boländerna! Gott om parkering. Enkelt att nå för både dig och dina kunder.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1988

Våningsplan: 1

Planlösning: Mycket fin och fräsch kontorslokal med bra läge i populära Boländerna! Välkomnande entré till ett öppet landskap, passar även bra till utställningsplats. Bra skyltläge. Gott om parkering. Enkelt att nå för både dig och dina kunder.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 164

Omgivning

Omgivning/natur: Boländerna är en stadsdel i östra Uppsala. Boländerna hade i början av 2000-talet nått ställningen som den stadsdel som har högst andel av Uppsalas totala varuhandel. Bland ett stort antal välkända företag som har butikslokaler i Boländerna kan nämnas IKEA, Coop, Bauhaus, Plantagen och Stadium.

Närservice: I fastigheten och i närområdet finns lunchrestauranger, motionsanläggning, bank, frisör, närserviceanläggning, m m. Alla stormarknader finns runt hörnet, i Boländerna.

Kommunikationer: Ett flertal busslinjer trafikerar området. Med bil är det lätt att komma ut på de stora huvudlederna och från innerstaden kommer du hit på några minuter med bil. Till resecentrum/Centralstationen är det ca 2 km motsvarande ca 20 minuters promenad i lagom takt.

Vägbeskrivning: Fastigheten ligger precis intill E4:an där bland annat flygbussar till Arlanda går. Till centralstationen är det ca 1700 meter.

Dokument

Sökhjälp