Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsvägen 31 A, Boländerna

uppsala

Rymlig kontorslokal med fräscha ytskikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 164 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Mycket fin och fräsch kontorslokal med bra läge i populära Boländerna! Gott om parkering. Enkelt att nå för både dig och dina kunder.

Planlösning

Utförande

Byggår

1988

Våningsplan

1

Planlösning

Mycket fin och fräsch kontorslokal med bra läge i populära Boländerna! Välkomnande entré till ett öppet landskap, passar även bra till utställningsplats. Bra skyltläge. Gott om parkering. Enkelt att nå för både dig och dina kunder.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 164

Omgivning

Omgivning/natur

Boländerna är en stadsdel i östra Uppsala. Boländerna hade i början av 2000-talet nått ställningen som den stadsdel som har högst andel av Uppsalas totala varuhandel. Bland ett stort antal välkända företag som har butikslokaler i Boländerna kan nämnas IKEA, Coop, Bauhaus, Plantagen och Stadium.

Närservice

I fastigheten och i närområdet finns lunchrestauranger, motionsanläggning, bank, frisör, närserviceanläggning, m m. Alla stormarknader finns runt hörnet, i Boländerna.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar området. Med bil är det lätt att komma ut på de stora huvudlederna och från innerstaden kommer du hit på några minuter med bil. Till resecentrum/Centralstationen är det ca 2 km motsvarande ca 20 minuters promenad i lagom takt.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger precis intill E4:an där bland annat flygbussar till Arlanda går. Till centralstationen är det ca 1700 meter.

Dokument

Sökhjälp