Skriv ut

Skapa PDF

Virdings Allé 32B, Uppsala Business Park

uppsala

Kontorslokal beläget högt upp i huset med härlig utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 010 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna ligger på våning 6 och 7, samt ett entresolplan på plan 8, perfekt som mötesrum eller paus/fikarum med stora fönsterpartier. Våningsplanen binds ihop med en fin interntrappa. Hiss finns från markplan. Lastintag via baksidan av huset.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

7

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 010

Omgivning

Omgivning/natur

Området Fyrislund kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen och har under lång tid kallats Pharmaciaområdet och därmed fått sin prägel. Området har en hög säkerhetsnivå med bemannad vakt, rondering och besöksregistrering. Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala.

Närservice

Vi utvecklar ständigt vår service för att du enkelt ska kunna driva din verksamhet här hos oss. Idag har vi utarbetade koncept inom IT, datakommunikation, säkerhet etc. Det finns restaurang, dagis, reception, konferensanläggning och gym.

Kommunikationer

Kommunikationerna med Uppsala centrum är mycket goda. Stadsbussarna trafikerar området. Vid områdets södra infart finns busshållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda. E4:ans infart till Uppsala går förbi alldeles utanför vilket medför att du och dina kunder har närhet till Arlanda och Stockholm.

Sökhjälp