Skriv ut

Skapa PDF

Virdings Allé 32 B, Uppsala Business Park

uppsala

Trevligt och anpassningsbart kontorslandskap på flera våningsplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 470 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Luftigt och arkitekttoniskt spännande lokal vilket som ger möjlighet till gott samarbete och flexibla arbetssätt. Här finns både pentry och konferensrum. Hiss från markplan.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 470

Omgivning

Omgivning/natur

Området Fyrislund kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. Området har under lång tid kallats Pharmaciaområdet och därmed fått sin prägel. Området har en hög säkerhetsnivå med bemannad vakt, rondering och besöksregistrering. Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala. Bra kommunikationer till centrum finns via stadsbussar. Vid områdets södra infart finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.

Närservice

Vi utvecklar ständigt vår service för att du enkelt ska kunna driva din verksamhet här hos oss. Idag har vi utarbetade koncept inom IT, datakommunikation, säkerhet etc. Det finns restaurang, dagis, reception, konferensanläggning och gym.

Kommunikationer

Kommunikationerna med Uppsala centrum är mycket goda. Stadsbussarna trafikerar området. E4:ans infart till Uppsala går förbi alldeles utanför vilket medför att du och dina kunder har närhet till Arlanda och Stockholm.

Sökhjälp