Skriv ut

Skapa PDF

Stohagsgatan 6, Norrköping

norrköping

Med möjlighet att antingen växa in i lokalerna eller att börja i mindre lokaler för att efter hand flytta till större ytor.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

300 - 1 700 m²

Karta

Information

Beskrivning

Flexibla lokaler i varierande storlek som kan anpassas efter ert exakta behov. Här kan ni få möjlighet att antingen växa in i lokalerna eller att börja i mindre lokaler för att efter hand flytta till större ytor. Med 5 min bilväg till Norrköping Central Station och 4 min gångväg till närmaste spårvagnsstation är detta ett mycket bra läge till en fördelaktig hyresnivå. Närhet till Centralbadet och sporthall. Flertalet restauranger i närområdet, varav en i samma byggnad samt till ett konditori. Norrköping växer för närvarande kraftigt vilket gör att det geografiska läget kommer att förbättras för varje år. Fastighetens läge utmed E22 ger redan nu ett utmärkt skyltläge. Fastighetsägaren (NTM) ser er gärna som en långsiktig hyresgäst och är vana vid att ta väl hand om sina lokaler. NTM avser att skapa lokaler av samma standard och skick som sina egna lokaler som också finns i byggnaden. Detta ger en hyresgäst en unik möjlighet att vara med och påverka och utforma sitt nya kontor.

Utförande

Planlösning

Flexibla lokaler i varierande storlek som kan anpassas efter ert exakta behov.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 1 700

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett bra läge utmed E22:an mot Söderköping och sydost om Södra och Östra Promenaden. Cirka 300 meter från fastigheten finns spårvagnshållplats och utanför fastigheten stannar även bussar. Från Resecentrum tar det cirka 5-10 minuter att ta sig med kollektivtrafik.

Kommunikationer

Spårvagns- och busshållplats finns i närheten.

Sökhjälp