Sävenäs
| Göteborg

Favorit Dela

von Utfallsgatan 21

Förråd med hög säkerhet i Sävenäs.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    5 - 27 m²

  • Hyra:
Små förråd/lager med hög säkerhet. Förråden är ljusa, uppvärmda och välstädade. Här kan ni hyra förråd mellan 5-27 m2. Alla förråd är larmade och kameraövervakade dygnet runt. All in- och utpassage registreras elektroniskt. Tillträde till förråden sker via egen nyckel och passagebricka. Tillträde till förråden alla dagar mellan kl. 06.00-22:30. Utöver varmhyran tillkommer en uppläggningsavgift för nyckel och passagebricka på 395 kronor plus mervärdesskatt.
  • Total yta

    27 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 5 27

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sävenäs 169:1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi, Systembolag, Apotek mf l butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Närservice:

Nära till Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Flera busslinjer trafikerar området. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kicki Terling

Kicki Terling

Kicki.Terling@klovern.se

010- VISA NR 010-482 77 07

Marknadsförs av Klövern AB
Göteborgsvägen 88
43363 Sävedalen
klovern.se
von Utfallsgatan 21

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör