Skriv ut

Skapa PDF

Gästabudsvägen 6, Spelhagen

nyköping

Ljus och mycket rymlig lokal med entresolplan och öppen planlösning. Trevligt pausrum som knyter samman den stora lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 920 m²

Karta

Information

Beskrivning

Rymlig och flexibel lokal med utrymme för många arbetsplatser i öppet landskap. Lokalens många fönster bjuder på såväl bra ljusinsläpp i kontorsdelarna som fantastiska vyer mot vattnet och Nyköpings småbåtshamn. Lokalen har ett trevligt pausrum, strategist placerad mitt i lokalen, en naturlig mötesplats som knyter samman de två kontorsdelarna. Hyr hela lokalen eller ta en del av den.

Planlösning

Utförande

Övrigt

Övrigt: Området bebyggs just nu med bostäder länst med kajen (Peab). Den f.d. gamla avgasrösfabriket görs om till Sörmlands muséeum och kommer när det står klart dra massor av turister och intresserade muséebesökare.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 920

Omgivning

Omgivning/natur: Området Spelhagen har på bara några år förvandlats från industriområde till en vacker idyll och stadsdel. Det är ett minst sagt expansivt område med stora utvecklingsmöjligheter.

Närservice: Nära till den vackra hamnen och havet. Flertalet restauranger finns i närområdet och en kort promenad på ca 10 min till Nyköpings centrum.

Kommunikationer: Bussar trafikerar Arnöleden, endast en kort promenad ifrån fastigheten. Till busstation och centralstation är det mellan 1-2 km.

Sökhjälp