Skriv ut

Skapa PDF

Ståthögavägen 48, Ingelsta

norrköping

Höglager om ca 600- 3500 kvm samt fint kontor om ca 250 kvm med bra läge i södra delen av Ingelsta, med närhet till E4.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 600 - 3 900 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Höglager om ca 600 - 3900 kvm samt fint kontor om ca 250 kvm med bra läge i södra delen av Ingelsta, med närhet till E4. Möjlighet finns att ansluta ytterligare yta.

Utförande

Planlösning

Lagerlokal med möjlighet att ansluta såväl kontor som omklädningsrum. Inlastning via autodocker alt. lastkaj. Lokalen kan till stor del utformas enligt önskemål. Minimalt med pelare finns vilket ger en öppen planlösning.

Teknisk information

Takhöjd

5 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 600 3 900

Omgivning

Omgivning/natur

Bra läge i Ingelsta-områdets södra del. Stor gårdsyta med bl a lastbilsparkering.Fastigheten har ett bra läge i Ingelsta-områdets södra del med närhet till såväl city som övriga handelsområdet. Övriga hyresgäster i fastigheten är Skanska Installation, Friskis & Svettis, Finbageriet Kamraterna, Vanpee, Berendsen mfl.

Närservice

Mycket bra service finns i området. Närhet till Ingelsta köpcentrum med sitt breda utbud av butiker och restauranger. Avstånd till Norrköping city är ca 2 km.

Kommunikationer

Busshållplats ett stenkast från fastigheten. Lättillgängligt med bil och bra cykel- och gångvägar. Ca 1,7 km till Norrköpings resecentrum med lokala/regionala tåg-, buss- och spårvagnsförbindelser.

Övrig information

Övrigt

Stora möjligheter finns att själv påverka lokalens utformning.

Dokument

Sökhjälp