Skriv ut

Skapa PDF

Ståthögavägen 48, Ingelsta

norrköping

Fräsch butikslokal med Busfabriken och Friskis & Svettis som närmaste granne på Ingelsta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 272 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Befintlig butikslokal med fräscha ytskikt, i såväl butiksytan, personalutrymmen och kundentré. Med Busfabriken och Friskis & Svettis som grannar kombinerat med kundparkering direkt utanför entrén så är detta ett mycket bra läge för butik.

Utförande

Renoveringsår: 2007

Planlösning: Öppen butikslokal samt lager med egen entré mot stor kundparkering. Fräscha personalutrymmen och kontor på Plan 2. Egen inlastning och transportgång.

Övrigt

Lokalen kan nås via: - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 1 272

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten har ett bra läge i Ingelsta-områdets södra del med närhet till såväl city som övriga handelsområdet. Övriga hyresgäster i fastigheten är Friskis & Svettis med sin nya gymanläggning samt Busfabriken.

Närservice: Mycket bra service finns i området. Närhet till Ingelsta köpcentrum med sitt breda utbud av butiker och restauranger. Avstånd till Norrköping city är ca 2 km.

Kommunikationer: Busshållplats ett stenkast från fastigheten. Lättillgängligt med bil och bra cykel- och gångvägar. Ca 1,7 km till Norrköpings resecentrum med lokala/regionala tåg-, buss- och spårvagnsförbindelser.

Dokument

Sökhjälp