Skriv ut

Skapa PDF

Teknikringen 8 D, Mjärdevi Science Park

linköping

Nytt kontorshotell Large mellan 3-16 arbetsplatser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 30 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nytt kontorshotell mitt i Mjärdevi, Teknikringen 8 D. Vi vill välkomna företag med mellan 3-16 anställda som tycker att det är intressant att vid fikat kunna knyta nya kontakter och bygga affärsrelationer. I byggnaden finns redan i dag ca 40 företag av olika storlekar och olika inriktning på sin verksamhet samt den populära Restaurangen Husman.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 30

Omgivning

Omgivning/natur

Mjärdevi Science Park Linköping startades redan 1984 och är därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken ligger med Universitetet som närmaste granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. Vid årsskiftet 2015/2016 fanns ca 300 företag med ca 6 000 personer i parken. För mer information besök hemsidan http://www.mjardevi.se/. Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet.

Närservice

Mycket bra och omtyckt lunchrestaurang finns i fastigheten. I området finns ytterligare 5 restauranger, konferensanläggning och motionsanläggning. Linköpings golfbana når du på 5 min.

Kommunikationer

10 min med buss mot centrum och resecentrum. Snabbussar till de flesta tätorter i länet. Snabb access till E4 med bil. Bra cykelvägar.

Sökhjälp