Skriv ut

Skapa PDF

Åsboholmsgatan 16, VÅN 6, Centralt

borås

Kontorslokal innehållande kontor, lager, konferens, bastu och omklädningsrum. Lokalen är belägen på bottenvåning och har tillgång till lastbrygga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 675 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med ett bra läge, nära motorvägspåfart, finner vi denna kontorsyta på bottenvåning. I lokalen finns även bra lagerytor, omklädningsrum, bastu, kök och konferens. Lokalen är belägen i kontorsbyggnad som under 2006 och 2007 fräschats upp ordentligt. Fasaden har målats om, trapphuset har målats invändigt och ventilation samt komfortkyla har installerats. Parkeringsplatser finns att tillgå alldeles i närheten.

Utförande

Planlösning

Lokalen anpassas tillsammans med inflyttande hyresgäst.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 675

Omgivning

Omgivning/natur

Området Katrinedal består av ett flertal byggnader med företrädesvis kontorslokaler men även servicelokaler, grossister och gym. Det finns gott om parkeringsplatser i området och det är gångavstånd till Centrum. Annelundsparken med sina vackra omgivningar och promenadstråk ligger alldeles i närheten.

Närservice

Bra service finns i området, som t ex restaurang, gatukök, gym, bilvårdsfirma m m.

Kommunikationer

Nära till busshållplats med förbindelse till bl a Södra Torget. R40 ligger bara ett stenkast från fastigheten vilket medför att man lätt tar sig till både Göteborg och Jönköping.

Dokument

Sökhjälp