Skriv ut

Skapa PDF

Gnistagatan 15, Östra Fyrislund

uppsala

Byggnaden uppförs i bästa exponeringsläge mot E4-infarten/avfarten. Modern byggnad med FTX-ventilation och komfortkyla.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 210 m²

Karta

Information

Beskrivning

Byggnaden uppförs i bästa exponeringsläge mot E4-infarten/avfarten. Modern byggnad med FTX-ventilation och komfortkyla. Lokalen om 210 kvm är i markplan och lämpad för butik/kontor/lager och utställning. Det finns möjlighet att påverka planlösning och materialval. Hyran faställs i samråd med hyresvärden.

Utförande

Planlösning: Väl tilltaget och snyggt gemensamt trapphus med personhiss för de olika lokalerna. Lokalen om 210 m² är på bottenplan. Det finns möjlighet att påverka planlösningen för den hyresgäst som kommer in i ett tidigt skede. Presenterade planlösning är endast ett förslag. Samtliga hyresgäster i fastigheten har tillgång till ett konferensrum om 36 m² på övervåningen som nås via det gemensamma trapphuset. Konferensrummet är komplett med möbler och erforderlig AV-utrustning och bokas i förväg efter behov och ingår i hyran. Samtliga lokaler är utrustade med beröringsfritt passersystem. Ca 21 st parkeringsplatser finns att tillgå för dessa lokaler. Gården är inhägnad och låst via elmanövrerad skjutgrind som stängs automatiskt nattetid. Dock ges tillträde dygnet runt via passersystem som även styr grinden. Preliminär inflyttning till sommaren 2016.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 210

Omgivning

Omgivning/natur: Östra Fyrislund är ett område under stark expansion. Idag finns ett antal större bilhandlare men även en större elektonikhandel, bygghandel m.m. Nyligen har Ica Maxi etablerat sig i området.

Närservice: Lunchrestaurang finns i området och fler kommer troligtvis inom kort då området är under stark utveckling.

Kommunikationer: Bra kommunikationer då på- och avfart till E4:an är alldeles intill. Till Stockholm är det 7 mil och ca 3 mil till Arlanda flygplats.

Vägbeskrivning: Från Uppsala kör du väg 282 Almungevägen en liten bit förbi Victoria Hotell och konferens. Sväng höger in på Gnistagatan. Längst in på gatan med exponeringläge mot på- /avfart till E4 kommer detta moderna hus att uppföras.

Sökhjälp