Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie Connect, Hyllie

malmö

Nybyggd kontorsfastighet 12000 kvm i Hyllie. Högsta miljöklass. Oslagbart kommunikativt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 500 - 12 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyllie Connect byggs nytt från grunden och kommer att erbjuda toppmoderna kontor som möter framtidens krav på miljö och hållbarhet. Cirka 12 000 kvm kontorsyta fördelat över sju våningar i ett oslagbart läge med sammanhängande ytor från 500-2100 kvm i ett plan. Citytunneln bidrar till att Hyllie med sin tågstation ligger nära det mesta. Malmö, Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.

Planlösning

Utförande

Byggår

2017

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 12 000

Omgivning

Omgivning/natur

Hyllie är Malmös allra nyaste stadsdel, och Öresunds klimatsmartaste, med bostäder, arbetsplatser, handel och nöje. Knappt hundra meter från den planerade nya kontorsfastigheten som vi kallar Hyllie Connect, ligger Hyllie stationstorg med ankomsthall och nergångar till tågen. Nära torget ligger köpcentrumet Emporia, Malmö Arena, Malmö Mässan samt flera andra kontorsfastigheter och bostäder.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-Hus Hyllie ligger granne med Hyllie Connect. Det drivs av P Malmö och har 1400 parkeringsplatser och 49 MC-platser. Det finns också en biltvätt, Parkers Wash, i parkeringshuset. Infart och utfart sker via Arenagatan. Även shoppingcentret Emporia erbjuder gott om parkeringsplatser såväl inomhus som utomhus.

Närservice

Precïs på andra sidan spåret ligger ett av Skandinaviums största köpcentrum - Emporia. Här finns all tänkbar service, restauranger, butiker, livsmedel etc. Vid Hyllie Stationstorg finns flera restauranger, banker etc. Med ett kontor i Hyllie Connect finns all tänkbar service inom 100 meters gångavstånd.

Kommunikationer

Det är svårt att hitta ett bättre läge. Härifrån har du nära till både Malmö och resten av världen. Tågstationen ligger bara 50 meter från Hyllie Connect. Med tåget tar det tolv minuter till Kastrup, sex minuter till Malmö Central och tre minuter till Triangeln. För den som väljer att ta bilen till och från kontoret finns det gott om parkeringsplatser i det närliggande parkeringshuset P-Hus Hyllie. Med ditt kontor här blir det lätt att ta sig ut i världen samt att låta världen ta sig till er.

Sökhjälp