Skriv ut

Skapa PDF

Ekbacksvägen 22 Våning 3, Bromma / Mariehäll

bromma

En trevlig kontorslokal Mariehäll med öppen planlösning och passande företag med cirka 130 kvm. HYRAN INGÅR DE MESTA ! Lastkaj och lager finn.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Storlek: 130 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Larm finns draget , internet access och möbler, skrivbord och hurts , soffor , bord, bokhyllor . Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. En levande miljö i framtiden . Platsspecifik parkeringsplats finns att hyra utanför porten samt tillgänglighet till parkering på gatan. Goda kommunikationer till Bromma flygplats , Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma med en hållplats mitt i Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd , Ekerö och Mörby .

Utförande

Våningsplan

3

Antal rum

5, anpassningsbart

Planlösning

Idag , ljusa fräscha lokaler med mycket ljus . Öppet planlösning som kan ev indela mindre kontorsrum , ev önskas .

Teknisk information

Uppvärmning

ja

Hiss

Ja

Ventilation

ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 130

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger centralt belägen i Ulvsunda, nära till Bromma Flygplats , Bromma Blocks , Alvik , Solna och Sunderbyberg. Tvärbanan är nu färdigställd och den har fått en hållplats Johannesfred som ligger på 5 minuters gångavstånd från fastigheten. Från T-centralen till Johannesfred, via Alvik tar det 21 minuter. Det är en förlängning av tvärbanan som innebär att Alvikslinjen nu går till Solna station, via Bromma Sjöstad och Sundbyberg. Mycket bra bussförbindelser mot Alvik, Brommaplan, Sundbyberg och Spånga station. För bilburna är läget utmärkt med bara några minuters avstånd till Bromma Flygplats och 15 minuter till centrala Stockholm

Företag i närheten

ja

Parkeringsmöjligheter/garage

ja

Närservice

ja

Skyltläge

ja

Vägbeskrivning

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig . Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats , som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige .

Sökhjälp