Skriv ut

Skapa PDF

Ekbacksvägen 22 Våning 3, Bromma / Mariehäll

bromma

En trevlig kontorslokal Mariehäll med öppen planlösning och passande företag med cirka 10-15 anställda 130 kvm. I hyran ingår det mesta .

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Storlek: 130 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Inkl allt dvs print (normal utnyttjande), kaffe (exkl förbrukning), larm, nät, internet access och möbler. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. En levande miljö i framtiden . Platsspecifik parkeringsplats finns att hyra utanför porten samt tillgänglighet till parkering på gatan. Goda kommunikationer till Bromma flygplats , Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma med en hållplats mitt i Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd , Ekerö och Mörby .

Utförande

Våningsplan

3

Antal rum

5, anpassningsbart

Planlösning

Idag , ljusa fräscha lokaler med mycket ljus . Öppet planlösning som kan ev indela mindre kontorsrum , ev önskas .

Övrigt

Uppvärmning

ja

Hiss

Ja

Ventilation

ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 130

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger centralt belägen i Ulvsunda, nära till Bromma Flygplats , Bromma Blocks , Alvik , Solna och Sunderbyberg.

Företag i närheten

ja

Parkeringsmöjligheter/garage

ja

Närservice

ja

Skyltläge

ja

Vägbeskrivning

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig . Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats , som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige .

Sökhjälp