Skriv ut

Skapa PDF

Borgarfjordsgatan 12, Kista

kista

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 223 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt. Här blir du granne med såväl Stockholms universitets institution för data- och systemvetenskap som med en mängd spännande utvecklingsorienterade företag. Här finns det vi kallar shared space där alla som verkar i kvarteret är med och delar på funktioner som reception, gemensamma mötesrum, en eventhall för mässor och andra event samt cykel- och duschrum.

Planlösning

Utförande

Byggår: 2014

Planlösning: 223 kvm i markplan med möjlighet att påverka planlösningen. I Nod skapas attraktiva och funktionella kontors- och utbildningslokaler med mycket flexibla planlösningar som hyresgästen är med och utformar. Lokalerna byggs i mycket hög standard och vi använder endast bra och hållbara material. Nod kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM. Fiberanslutning finns i huset.

Övrigt

Övrigt: Modernt och attraktivt kontor i hög standard i kvarteret med framtidsutsikt.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 223

Omgivning

Omgivning/natur: Nod är en ny mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.

Närservice: Nod ligger på bara några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer: Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 15 minuters promenad bort.

Dokument

Länkar

Sökhjälp