Skriv ut

Skapa PDF

Borgarfjordsgatan 12, Kista

kista

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 637 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt. Här blir du granne med såväl Stockholms universitets institution för data- och systemvetenskap som med en mängd spännande utvecklingsorienterade företag. Här finns det vi kallar shared space där alla som verkar i kvarteret är med och delar på funktioner som reception, gemensamma mötesrum, en eventhall för mässor och andra event samt cykel- och duschrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

2014

Våningsplan

4 av 4

Planlösning

Möjlighet att hyra kontor i toppskick om 637 kvm på fjärde våningen i Nod. Här finns möjlighet att påverka planlösningen. I Nod skapas attraktiva och funktionella kontors- och utbildningslokaler. Lokalerna byggs i mycket hög standard och vi använder endast bra och hållbara material. Nod är miljöcertifieras enligt BREEAM. Fiberanslutning finns i huset.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 637

Omgivning

Omgivning/natur

Nod är en ny mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.

Närservice

Nod ligger på bara några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 15 minuters promenad bort.

Övrig information

Övrigt

Moderna och attraktiva kontor i hög standard i kvarteret med framtidsutsikt.

Dokument

Länkar

Sökhjälp