Skriv ut

Skapa PDF

Köpmangatan 17, 19, Centrum

katrineholm

Katrineholms citys bästa butiksläge, Gallerian Kvarnen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 1 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det fina möjligheter till att flytta in på Katrineholms citys bästa butiksläge, Gallerian Kvarnen. Det innebär goda möjligheter att utveckla Kvarnens koncept vi är öppna för nya spännande idéer från er. Lokalen har egen ingång direkt från gågatan med rulltrappa ner. Möjligheten till att bygga om till ett antal mindre butiker finns också eller att utöka ytan genom att utnyttja angränsande delar på våningsplanet finns också.

Utförande

Byggår

1961

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 100

Omgivning

Omgivning/natur

Beläget i Centrala katrineholm. Gågata på mot väst, parkering och väg mot öst.

Närservice

Många restauranger finns i närheten av fastigheten. Även träningsanläggningar och annat typiskt för en stadskärna. Det närmaste hotellet ligger ungefär 250 meter bort. Gymnasium, sjukhus, mataffär och två caféer finns i och intill gallerian.

Kommunikationer

Katrineholm ligger transportgeografiskt i mitten av Sverige. Det finns alltså väldigt goda transportmöjligheter till och från staden. Stockholm nås med tåg på mindre än en timme. Fastigheten ligger ca 200 meter från Katrineholms moderna resecentrum och torg. Katrineholm har också en smidig stadstrafik, busshållplats finns ca 150 meter från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp