Skriv ut

Skapa PDF

Lindetorpsvägen 17, Lindetorp

johanneshov

Trevlig kontorslokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 286 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 3

Planlösning: På plan 3 i denna fastighet finner du denna kontorslokal. Du välkomnas av en trevlig öppen loungeyta. Lokalen har en rumsindelad planlösning och ett konferensrum där möjlighet till forcerad ventilation finns.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 286

Omgivning

Närservice: Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt de utomordentliga kommunikationsknutpunkterna. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca 4 minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en ny samt modern idrotts- och evenemangsarena som öppnade juli 2013. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett helt nytt och unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom, biltvätt, bilverkstad, närliggande restaurang och smörgåsbutik.

Kommunikationer: Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca 4 minuters promenad och även Gullmarsplan ligger nära på ca 10 minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast 2 minuter från fastigheterna i området. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Bra med parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Sökhjälp