Arabygatan 41

Västra Mark , Växjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Lokal lämplig för handel av grossistförsäljning eller handel med skrymmande varor.

Butik med tillhörande kontor centralt på Västra Industriområdet. Bra skyltläge mot Arabygatan och Sjöuddevägen. Lämpar sig väl till handel av skrymmande varor. Bra lokal med stora öppna ytor passar sig väl för försäljning eller produktion/ Lager.

Övrig information

Övrigt:

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bl. a. Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Ytor

  • Total yta:

    1300 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Målaren 14

Planlösning:

Lokalen består av en öppen yta, pentry och kontor på plan 1, ca 1000 kvm. Det finns ett uppbyggt entresolplan med kontor på ca 300 kvm.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt läge i Västra Industriområdet.

Närservice:

Närhet till Galleria Samarkand, samt flertalet restauranger i närområdet.

Kommunikationer

Lätt att ta sig ut till riksvägar 23, 25 och 30.
Arabygatan 41

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Norra Bulltoftavägen 65G

212 43 Malmö

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB