Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 35B, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Kontor i Högsbo med separata kontorsrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 125 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kontor i Högsbo om ca 125 m2, granne med Änggårdsbergen. Kontoret är rumsindelat och är beläget i ett hörnläge högst upp i huset. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Utförande

Våningsplan

4

Planlösning

Invid naturreservatet Änggårdsbergen ligger denna mycket representativa kontorsfastighet. Till lokalen hör en stor gemensam inglasad gård. Kontor med flera kontorsrum Lokalen är idag rumsindelad men det går att skapa öppna ytor om så skulle önskas! P-platser finns att hyra både utomhus och i fastighetens varmgarage. Källarplanet kan även erbjuda förrådsutrymmen med bra inlastningsmöjligheter.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 125

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Övrig information

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2015 så förmedlade vi 103 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Sökhjälp