Skriv ut

Skapa PDF

Björnvägen 15E, Mariedal

umeå

Vi erbjuder ett större kontorsrum på vårt kontors-/företagshotell på Björnvägen 15. Tillgång finns till gemensamt kök, konferensrum m.m.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 64 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsrummet är beläget på andra våningen i byggnaden och tillgång finns till wc, kök, konferensrum (separat bokning) mm. Rummet är lämpligt som kontor med 2-4 arbetsplatser alternativt utställning. Lokalen är ljus och trevlig med vitmålade väggar och modern mörkgrå textilmatta. Till rummet är det installerat teleuttag och datauttag som är fördraget för anslutning till internetfiber via UmeNet. P-plats med eller utan motorvärmare (begränsat antal) finns att hyra till lokalen.

Utförande

Byggår

1977

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 64

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till butiker, restauranger och bank. Endast 5 minuters bilväg till centrala Umeå och med närhet till E4:an.

Närservice

I mångkulturella Umeå går det att hitta allt och det är inte långt mellan inbjudande restauranger och gemytliga träffpunkter. Näringslivet utgörs av många expansiva företag inom bioteknik, medicin, informationsteknologi, miljö och energi.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser finns till Mariedal. Två europavägar passerar genom Umeå kommun: E4 och E12. Umeå flygplats ligger endast fyra km från Östra stadsdelen (Ålidhem m.m.) och nio kilometer från Umeås centrum.

Sökhjälp