Skriv ut

Skapa PDF

Alelundsgatan 3, Gårda

göteborg

Tillfälle att hyra ett kontor för det mindre företaget med bra läge i Örgryte och utsikt mot stan. Balkong i söderläge. Parkering ingår.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 90 m²
Tillträde: 2015-02-01
Karta

Information

Beskrivning

Tillfälle att hyra ett kontor för det mindre företaget med bra läge och utsikt mot stan. Kontoret är beläget i Örgryte i en äldre fastighet med mycket bevarad charm men modern komfort. Balkong i söderläge med plats att fika eller luncha på. Parkering ingår. Här finns ett litet pentry, helkaklad WC med dusch, här finns också 5 små förråd. Skalskyddslarm ingår.

Utförande

Våningsplan

2

Antal rum

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 90

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Hållplats Sankt Sigfrids plan, på ca 15 min är på centralstationen i Göteborg.

Sökhjälp