Skriv ut

Skapa PDF

Djupdalsvägen 1-7, Edsberg

sollentuna

Flexibelt kontor med mycket bra skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 362 - 1 362 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

2

Planlösning

Här är kontoret för er som vill synas. Kontoret som ligger högst upp i fastigheten har en ljus och välkomnande reception som skapar ett trevligt intryck av kontoret. Idag är det ett öppet kontorslandskap kombinerat med rum, men kan anpassas efter era behov. För externa möten finns det stora konferensrum samt möjlighet till fint showroom. Köksdelen är placerad i mitten av lokalen vilket ger dig och dina kollegor en naturlig mötesplats där du även kan hålla större interna möten. Det finns bra kommunikationer och närservice i området. Parkeringsmöjligheter finns i fastigheten.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 362 1 362

Omgivning

Närservice

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Dokument

Sökhjälp