Skriv ut

Skapa PDF

Järnagatan 12, Södertälje Centrum

södertälje

Nyrenoverade och moderna kontorslokaler ett stenkast från Södertälje centralstation. Flexibla lokallösningar, 120 - 1 000 kvadratmeter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 200 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 120 - 1 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten Enen, känd som Gamla Stadshuset och en viktig symbol i kommunen, utvecklas och renoveras nu till moderna kontorslokaler. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar fastigheten på väg in till stan, detta gör skyltläget till ett av stadens bästa!

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 120 1 000 2 200

Ekonomi

Hyra

2 200 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i Södertäljes hjärta, i anslutning till Saltsjötorget och med Södertälje stadspark och centralstationen runt hörnet. Redan när du kliver av från stationen ser du fastighetens fantastiska läge. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar fastigheten på väg in till stan, detta gör skyltläget till ett av stadens bästa.

Närservice

Längs Storgatan hittar man butiker, caféer och restauranger samt varuhuset Kringlan, Gallerian Telgehuset och Lunagallerian. Fastighetens bottenplan kommer att utvecklas till moderna butikslokaler. Redan idag finns där det välbesökta konditoriet Tidermans.

Kommunikationer

Från fastigheten är det bokstavligen gångavstånd till länet med pendeltågs- och busstationen någon minuts promenad bort. Härifrån når du Stockholm län inom en timme med fjärr- och lokaltåg samt buss.

Länkar

Sökhjälp