Skriv ut

Skapa PDF

Fogdevägen 4, Bergtorp

täby

Mycket ljusa och fina kontorsytor högst upp i samma byggnad som Stalands möbler och MIO. Bra med parkeringsmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

240 - 470 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Mycket ljusa och fina kontorsytor högst upp i samma byggnad som Stalands möbler, Nordsjö Färg och Tapet samt MIO. Runt fastigheten finns det gott om parkering. Området erbjuder många möjligheter till aktivitet innan/under lunchen/samt efter jobbet på tex SATS eller Näsby Parks tennishall. På tio minuters gångavstånd finns stranden vid Stora Värtan.

Utförande

Byggår

1988

Renoveringsår

2004

Våningsplan

3

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Takhöjd

2,8 m

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 240 470

Omgivning

Omgivning/natur

Området heter Bergtorps handelsområde, men i folkmun kallas det "vid ICA Stop". Utbudet av varor och tjänster gör att man nästan kan påstå att Bergtorp är ett stadsdelscentrum i Täby. Det är lätt för både personal och kunder att parkera, och man kommer snabbt ut på trafiklederna E-18 och Norrortsleden.

Närservice

I området finns ICA Stop med tillhörande matservering. Känner du sedan för en genomkörare för kroppen finns hela SATS utbud utav friskvårds tjänster samt Näsbyparks tennishall. Får du ont i musklerna hjälper Omega Naprapat till och MindfullnessTree för ditt sinne. Kort sagt en heltheltslösning för dig och ditt företag!

Kommunikationer

Täby har ett strategiskt läge nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och är attraktivt för både boende och företagande. Täby har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby. Närmast finns buss 609, 610, 629 med 10-minuterstrafik till Danderyds sjukhus.

Dokument

Länkar

Sökhjälp