Skriv ut

Skapa PDF

Djupdalsvägen 1, Edsberg

sollentuna

Skapa ny kontakter och sitt i kontorsgemenskap.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 15 - 15 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Planlösning

Kontorsgemenskap passar dig som har ett mindre företag och har behov av mindre egen yta. Över en kopp kaffe kan möta din granne i det gemensamma pentryt och byta idéer och erfarenheter. De gemensamma ytorna ger dig helt enkelt möjlighet att skapa nya kontakter. För mötes- och konferensmöjligheter finns det större rum att boka i fastighetens restaurang. Kontorsgemenskapen har ett flertal rum i olika storlekar som du har möjlighet att möblera själv. Det finns kontorsrum från 17 kvm upp till 68 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 15 15

Omgivning

Närservice

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Dokument

Sökhjälp