Skriv ut

Skapa PDF

Södra Kungsvägen 68-70, Lidingö

lidingö

Trevlig lokal på eget våningsplan och med ett mycket bra skyltläge. Passar sig för de flesta verksamheter. Parkeringsplatser finns att tillgå.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

100 - 270 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på plan ett och sträcker sig över ett helt våningsplan. Då den har fönster i samtliga väderstreck ges maximalt med ljusinsläpp. Hallen är luftig och välkomnande och här finns plats för möblemang samt avhängningsmöjligheter. Från hallen nås de två toaletterna. Köket går i vitt och har en stor öppen yta där det finns plats för många att äta lunch. I dagsläget finns det 8 kontorsrum i olika storlekar. Flera av kontorsrummen är stora nog att även nyttjas till konferensrum. Önskas en mer öppen planlösning går det att ordna. Fastighetsägaren är öppen för diskussion gällande lokalens utförande. Sammanfattningsvis är detta ett kontor med många möjligheter! Här passar sig verksamheter som e-handel, hemtjänst, tandläkare, möbelbutik, gym mer mera. Fiber finns indraget i lokalen. Förråd om 11 kvm och 35 kvm finns att hyra.

Utförande

Byggår

1961

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 270

Omgivning

Närservice

Med bil tar du dig till Lidingö centrum på ca två minuter. Önskar du istället promenera tar det ca fem-tio minuter. Kring fastigheten ligger ytterligare fastigheter med kommersiell verksamhet samt villor.

Kommunikationer

En minut bort ligger busshållplatsen som trafikeras av linje 206, 207, 221 samt 291. Dessa bussar åker bland annat till Ropsten där tunnelbana finns. Från Lidingö Centrum som ligger fem- tio minuters promenad bort går även ett otal busslinjer. Lidingöbanan ligger ca fem minuter från fastigheten.

Länkar

Sökhjälp