Skriv ut

Skapa PDF

Krokslätts Fabriker 30, Mölndal

mölndal

Kontor med högt i tak, i vackra Krokslätts Fabriker.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 260 - 400 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fräscht och modernt kontor om ca 260m2, i vackra och anrika Krokslätts Fabriker. Kontoret har högt i tak och genomgående parkettgolv. Lokalen går att anpassa efter behov. Det finns möjlighet att bygga ett entresol som gör ytan till totalt ca 400m2.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 260 400

Omgivning

Omgivning/natur

Anrik fastighet i modern standard. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde med ca 100 företag i restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus. Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 respektive 15 minuters spårvagnsresa till respektive centrum, och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.

Övrig information

Övrigt

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Sökhjälp