Skriv ut

Skapa PDF

Rönnowsgatan 10, Söder

helsingborg

Kontorslokal som helt anpassas efter hyresgästens önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 265 m²

Karta

Information

Beskrivning

I den populära fastigheten Hermes finns nu endast en lokal kvar. Här finns 265 kvm att utforma till ert kontor. Lokalen är idag oinredd, det finns därför alla möjligheter att skapa ett kontor som passar just er verksamhet. Bilderna som ni ser i beskrivningen visar del av en annan yta som vi just gjort om till en annan hyresgäst. I fastigheten fanns ursprungligen en gummifabrik, de senaste tio åren har fastigheten förvandlats från industri till toppmoderna kontors- och utbildningslokaler. Som granne får du bl a Campus Helsingborg. Dessutom kommer du att sitta mitt i utvecklingsområdet H+. Varmt välkommen att boka visning!

Planlösning

Utförande

Planlösning: Råa lokaler som vi anpassar efter er verksamhet.

Övrigt

Övrigt: Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 265

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen mitt i det spännande utvecklingsområdet H+. I fastigheten finns bl a Campus Helsingborg och flera företag i bl a IT och telemarketingbranschen.

Närservice: Utbudet av restauranger och butiker är det gott om på Söder. I närheten finns torghandel på Gustav Adolfs torg och Söderpunktens galleria. Restaurang och kafé finns i fastigheten. Även frisör finns här.

Kommunikationer: Närhet till allmänna kommunikationer. Med endast en kort promenad till resecentret Knutpunkten har du möjlighet till all regional kommunikation såsom tåg och buss men även färja till Helsingör. Intill huset finns lätta förbindelser med stadsbussar. Givetvis även gångavstånd till centrum. Bra kommuikationer med bil.

Sökhjälp