Skriv ut

Skapa PDF

Rönnowsgatan 10, Söder

helsingborg

Kontorslokal som helt anpassas efter hyresgästens önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 265 m²
Karta

Information

Beskrivning

I den populära fastigheten Hermes finns nu endast en lokal kvar. Här finns 265 kvm att utforma till ert kontor. Lokalen är idag oinredd, det finns därför alla möjligheter att skapa ett kontor som passar just er verksamhet. Bilderna som ni ser i beskrivningen visar del av en annan yta som vi har gjort om till en annan hyresgäst. I fastigheten fanns ursprungligen en gummifabrik, de senaste tio åren har fastigheten förvandlats från industri till toppmoderna kontors- och utbildningslokaler. Som granne får du bl a Campus Helsingborg. Dessutom kommer du att sitta mitt i utvecklingsområdet H+. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Utförande

Planlösning

Råa lokaler som vi anpassar efter er verksamhet.

Övrigt

Övrigt

Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka tid för en personlig visning.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 265

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen mitt i det spännande utvecklingsområdet H+. I fastigheten finns bl a Campus Helsingborg och flera företag i bl a IT och telemarketingbranschen.

Närservice

Utbudet av restauranger och butiker är det gott om på Söder. I närheten finns torghandel på Gustav Adolfs torg och Söderpunktens galleria. Restaurang och kafé finns i fastigheten. Även frisör finns här.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Med endast en kort promenad till resecentret Knutpunkten har du möjlighet till all regional kommunikation såsom tåg och buss men även färja till Helsingör. Intill huset finns lätta förbindelser med stadsbussar. Givetvis även gångavstånd till centrum. Bra kommuikationer med bil.

Dokument

Sökhjälp