Skriv ut

Skapa PDF

Fredsforsstigen 22-24, Mariehäll

bromma

Kontor med utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 332 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1960

Våningsplan: 5

Planlösning: På plan 5 ligger denna ljusa, trevliga kontorslokal med utsikt i alla vädersträck, bl.a mot Bromma flygplats, Bällstaviken och Sundbybergs Centrum. Kontoret har ett bra inomhusklimat och är idag i huvudsak rumsindelat men man kan även ha en öppen planlösning. Det finns i dagsläget ett stort och ett litet mötesrum. Pentryt och pausytorna ger plats för spontanmöten. Bra standard med bl.a infällda installationer. Gångavstånd till Bromma Blocks och Sundbybergs C med service, t-bana, pendeltåg och tvärbana.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 332

Omgivning

Närservice: Lokalen ligger i stadsdelen Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med 1100 företag. Mariehäll gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer: Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till slutstationen Solna Station. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt, 5:e i Sverige, ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Sökhjälp