Skriv ut

Skapa PDF

Emdalavägen, Vid Ideon/Edison Park

lund

Sitt hållbart i ett modernt affärsklimat.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 400 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkomna till Edison Park! Dessa lokaler har högt i tak och gott om ljus och rymd, och utformningen av utrymmet görs i samarbete med hyresgäst. Här finns nu en kontorslokal på ca 400 kvm ledig för uthyrning.

Utförande

Byggår: 2008

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 400

Omgivning

Omgivning/natur: Edison Park, ett av Briggens största projekt någonsin, ligger mellan Scheelevägen och Norra Ringen. Vår vision är att erbjuda en samlingsplats för kreativa, innovativa företag i en miljö där kringservice och mervärden av olika slag finns tillgängliga. Edison Park, nära Ideon i norra Lund, är attraktivt för expansiva företag inom medicin, kemi, elektronik och IT och öppnar möjligheter för små tillväxtföretag såväl som för stora etablerade företag i en kreativ och utvecklande miljö. Edison Park har ett idealiskt läge för kunskapsberoende och innovativa företag med närhet till Ideon och Lunds Universitet. Edison Park ligger också väl synligt från E22, vid norra infarten till Lund, och det är lätt för både besökare och anställda att ta sig hit.

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkeringar finns i anslutning till fastigheten och den kommunala busstrafiken gör uppehåll precis utanför.

Kommunikationer: Edison Park har goda anslutningar till de stora trafiklederna och ligger på cykelavstånd från stadskärnan i Lund.

Sökhjälp