Gamla Limhamn | Limhamn

Favorit Dela

Linnégatan 72

Butikslokal i vackra Limhamn!

Beskrivning

Trevlig butikslokal med bra skyltmöjligheter vid vältrafikerad gata. Lokalen innehåller "större" butiksdel , kök/pentry, wc och lager. Lokalen har två ingångar. Butiksdelen är ca 82 kvm och lager i källare ca 56 kvm, totalyta ca 138 kvm.
  • Total yta

    81 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Apan 3


Omgivning

Omgivning/natur:

Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns banker, mataffärer, bibliotek, polisstation, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn lätt som en egen småstad.

Kommunikationer:

Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter.


Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CC

Caroline Camara

lokaler@mkbfastighet.se

040- VISA NR 040-313728

Marknadsförs av MKB Fastighets AB
mkbfastighet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Linnégatan 72

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

Fler annonser från denna annonsör