Skriv ut

Skapa PDF

Triangeln, Centrum

malmö

Så centralt det kan bli-Triangeln!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 100 - 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Triangeln, Malmös mest centrala shoppingdestination  med 140 butiker! Här finns ett brett utbud av affärer och varumärken, i två plan. Du hittar allt från mode, smink och accessoarer till verktyg, leksaker, hemelektronik och inredning.Intresserad av våra lokaler? Vi har möjligheten att erbjuda fina butiker från 100-500 kvm.Kontakta Magnus eller Arne för mer information.Mer information om Triangeln: www.triangeln.com.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 100 500

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett mycket gott kommunikationsläge i anslutning till Malmös gågata och station Triangeln. Närhet till grönområden och kulturutbud såsom Malmö Opera och Malmö Konsthall.

Parkeringsmöjligheter/garage

I kvarteret finns tillgång till ett stort parkeringsgarage med plats för c:a 900 fordon. Det kommer från och med andra halvåret 2014 att finnas två in- och utfarter till garaget.

Närservice

I och omkring kvarteret finns ett stort utbud av butiker och service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen precis intill Station Triangeln, Malmös nya ankytningspunkt för tåg. Inom gångavstånd finns hållplatser för region-, stads- och flygbussar. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Sökhjälp