Nyköping
| Nyköping

Favorit Dela

Gumsbackevägen 7

Här hittar du en butikslokal med stora möjligheter, bara två kilometer från Nyköping centrum.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    1 409 m²

  • Hyra:
I lokalen ingår en generöst butik, lunchrum, kontor och omklädningsrum. Parkering finns i anslutning till fastigheten. Läget är centralt och är enkelt att ta sig till. På cykel tar du dig till Nyköpings busstation på mindre än 10 minuter.
  • Total yta

    1409 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gumsbacken 12

Byggår:

1994


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett mindre handelsområde nära E4 och Västerleden.

Närservice:

I närområdet ligger en större matvarubutik, restauranger, bensinmack och hälsocentret Gumshallen. Centrala Nyköping är 4 minuter bort med bil och 10 med cykel.

Kommunikationer:

Tack vare närheten till E4 och Västerleden är det smidigt att ta sig till och från butiken med bil. Busshållplatsen Gumsbacken ligger 4 minuters promenad bort. Där passerar busslinjerna 563, 570, 590 och 663.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TS

Marknadsområdeschef

Tommy Svärd

tommy.svard@kungsleden.se

0720 VISA NR 0720-90 29 64

JS

Jessica Sjögren

jessica.sjogren@kungsleden.se

011- VISA NR 011-470 78 21

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Gumsbackevägen 7

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör