Skriv ut

Skapa PDF

Vassgatan 2 A, Marieholm

göteborg

Trevligt kontor med bra läge i Marieholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 211 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Trevligt kontorsyta med bra läge i Marieholm belägen på fjärde våningen. Planlösningen är fördelad på cellkontor, 2 WC och pentry med pausyta samt ett förråd. Lager finns att hyra till om ca 500 kvm, lagret har 2 höga portar i markplan. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

4

Antal rum

7

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 211

Omgivning

Omgivning/natur

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Närservice

Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Övrig information

Övrigt

Planritningen av lagret finner du sist av alla ritningar. Portarna har olika mått och lyder följande: Porten under tvätthallen: 4 m bred, 4,7 m hög Porten i tvätthallen: 6,2 m bred, 4,9 m hög Porten näst längst in till vänstra hörnet: 3,4 m bred, 2,9 m hög Porten allra längst till vänster: 2,1 m bred, 2,9 m hög.

Dokument

Sökhjälp