Skriv ut

Skapa PDF

Vassgatan 2 A, Marieholm

göteborg

Kontor och lager med port i Marieholm.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

701 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Karta

Information

Beskrivning

Kontor och lager med port i Marieholm. Här hyr ni ca 701 kvm fördelat på kontorsyta ca 211 kvm och lageryta 490 kvm. Fin kontorsyta som ligger på fjärde våningen. Planlösningen är fördelad på cellkontor, 2 WC och pentry med pausyta samt ett förråd. Byggnaden är utrustad med hiss. På entréplan ligger lagerytan med 2 höga portar samt ett loft om ca 192 kvm som kan göras om till extra kontorsutrymme om så behövs. Här finns också WC och omklädningsrum. Varmt välkommen på visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

4

Antal rum

7

Övrigt

Övrigt

Planritningen av lagret finner du sist av alla ritningar. Portarna har olika mått och lyder följande: Porten under tvätthallen: 4 m bred, 4,7 m hög Porten i tvätthallen: 6,2 m bred, 4,9 m hög Porten näst längst in till vänstra hörnet: 3,4 m bred, 2,9 m hög Porten allra längst till vänster: 2,1 m bred, 2,9 m hög.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 701

Omgivning

Omgivning/natur

Detta läge är ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud. Härifrån kommer du snabbt ut på de stora lederna.

Närservice

Fastigheten ligger med mycket god närhet till centrum och dess utbud. Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. Buss 59 som går en gång i halvtimmen stannar även vid Gamlestadstorget innan Centralstationen. Där finns det gott om lunchrestauranger att tillgå.

Kommunikationer

Fastigheten ligger med närhet till Göteborgs centrum. Bilkommunikationen till fastigheten är mycket bra då Marieholmsleden passerar nära området och snabbt förbinder sig till både E6 och E20. Vid fastigheten går bussar regelbundet in till city. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det endast ca 10 minuter med buss 59 och bilfärd går betydligt fortare.

Sökhjälp