Solängen
| Mölndal

Favorit Dela

Frölundagatan 118

Moderna, nyrenoverade lokaler för kontor, utbildning eller andra typer av aktiviteter.

 • Kategori:

  Övrigt

 • Tillträde:

  Snarast

 • Storlek:

  738 m²

 • Hyra:
Smakfullt renoverad kontorslokal, måste ses ! När man kommer in i lokalen möts man av en reception och väntyta. Sen fortsätter man in i en korridor med växelvis kontorsrum och mötesrum/konferensrum. Det finns ett pentry och en större terrass. Öppet landskap. kontoret går inte att dela av. Pedagogen Park är lokaliserad i Fässbergs område i Mölndals kommun. Fastigheten ligger väster om Mölndals centrum och var tidigare hemvist för lärarutbildningen vid Göteborgs universitet. År 2006 flyttade Göteborgs universitet ur lokalerna. Förutom byggnaden, om totalt 36.200 kvadratmeter, är det ett 82.000 kvadratmeter stort markområde med parkeringsytor, grönområden och en fotbollsplan. Fastigheten innehåller idag restaurang, hörsal, konferensrum, kontorslokaler, lärosalar, två idrottssalar etc. Pedagogen Park ligger bra till i Mölndals stad med närhet till infartsleder, handel, Åby travbana samt industri- och kontorsområden som Åbro och Eklanda. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!
 • Total yta

  738 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Växthuset 2

Våningsplan:

3

Planlösning:

Blandad planlösning men övervägande öppet landskap.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Restaurang, tandvård, VC mm finns i området.

Kommunikationer:

Buss.


Övrig information

Övrigt:

Hör gärna av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt! Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 600 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Frölundagatan 118

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör