Skriv ut

Skapa PDF

Krossgatan 25, Vinsta Företagsområde

vällingby

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss i Vinsta Företagspark!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Pris: Grundhyra 900kr/kvm/år, Värme 100kr/kvm/år, Vatten 10kr/kvm/år, Fastighetsskatt 23kr/kvm/år, Elkostnad 64kr/kvm/år
Hyra: Totalhyra per månad 1.937:-plus moms
Storlek: 21 - 21 m²
Tillträde: Omgående eller enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Det möblerade kontoret ligger beläget på plan 3 i fastigheten med utsikt via fönster på hela långsidan av lokalen. Det nås av hiss samt av marmortrapp. Tillgång till konferensrum, kök och wc.

Utförande

Byggår

1970

Renoveringsår

2012

Våningsplan

3 av 4

Antal rum

1

Planlösning

Kontorsrummet är 11m² med tillhörande 10m² gemensamhetsutrymmen. Rummet är möblerat med ljusa, moderna och ändamålsenliga kontorsmöbler. Totalhyra för kontoret med samtliga tillägg såsom fastighetsskatt, värme/va, el, inkl. gemensamma utrymmen så som konferensrum/lunch/toalett är från 1.937:- /mån exkl. moms.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

På våningsplanet har vi kontor i hotellmiljö med väl etablerade företag. Gemensamma utrymmen med konferens och lunchrum är fullt utrustade med moderna kontorsmöbler. Fiber draget till kontoren och wifi tillgängligt i gemensamhetsutrymmena.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 21 21

Ekonomi

Pris

Grundhyra 900kr/kvm/år, Värme 100kr/kvm/år, Vatten 10kr/kvm/år, Fastighetsskatt 23kr/kvm/år, Elkostnad 64kr/kvm/år

Hyra

Totalhyra per månad 1.937:-plus moms

Omgivning

Omgivning/natur

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss på Krossgatan i Vinsta Företagspark. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på bra adress med närhet till det mesta.

Företag i närheten

Andra företag i närheten är bla Posten, Coop Forum, SATS, Volvo, Bilprovningen, Willys, Land Rover & Jaguar, restauranger, frisörer, läkare, m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att hyra i närheten till fastigheten. Gratis tidsbegränsad parkering på gatan. Mycket goda kommunikationer erbjuds med buss och tunnelbana.

Närservice

Post, Mataffärer, Bankomat, Frisör, Fik, Restauranger o.s.v

Kommunikationer

Det är lätt att komma till och från Vinsta i och med att området har egen tunnebanestation och ett stort antal busslinjer med bekvämt gångavstånd från vår fastghet. Goda anslutningsvägar till flygplatserna BROMMA och ARLANDA hör också till de stora fördelarna med Vinsta.

Vägbeskrivning

Från Bergslagsvägen tar man av till Vinsta industriområde på Skattegårdsvägen. Tredje tvärgatan är Krossgatan vilket är tydligt markerat med företagsområdets egna vägskyltar.

Övrig information

Övrigt

Vinsta Företagspark har ett betydande framtidsläge. Vid färdigställande av E4/förbifart Stockholm kommer Vinsta att ligga mitt i skärningspunkten som binder samman de norra och södra delarna av Stockholm. Förbifarten går från Kungens Kurva i söder till Häggvik i norr. Sträckan Vinsta- Skärholmen beräknas ta cirka 7 minuter med bil. Vad som mer talar för Vinsta är att området har ett antal matställen och även ett hotell men även närheten till naturen bara ett stenkast från Mälaren.

Länkar

Krossgatan 25
Sökhjälp