Skriv ut

Skapa PDF

Drakegatan 5, Centrum

göteborg

Ljust och luftig lokal om 662m2 med fönster i tre väderstreck och ett trevligt burspråk.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 662 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På Drakegatan 5 erbjuder vi ljusa lokaler med god standard. Lokaleren har idag en kombination av öppet landskap och enskilda kontorsrum och en total yta på ca 662 kvm. Perfekt möjlighet för dig som med personliga val vill vara med och påverka planlösning och ytskikt efter företagets profil. Ljust och luftig då det finns fönster i tre väderstreck och även ett trevligt burspråk. Fastigheten har ett utmärkt skyltläge mot både motorleden och stan.

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 662

Omgivning

Omgivning/natur

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Gränsen för området går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda. Den som väljer att etablera sig i Gårda tycker ofta att man fått det bästa av två världar. Dels är läget lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg.

Närservice

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger.

Kommunikationer

Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till motorleder. Garage finns i huset.

Sökhjälp