Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksstråket 3, Jonsereds Fabriker

jonsered

Nu finns 200-430m2 kontor ledigt att hyra i Göteborgs absolut vackraste miljö, Jonsereds Fabriker, Välkommen förbi på en personlig visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 - 430 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Jonsereds Fabriker, med endast åtta minuters resväg från centrala Göteborg, erbjuder vi en kreativ och lugn arbetsmiljö med skogen och Säven som närmaste grannar. I den populära fabriksbyggnaden finns just nu ett kontor på 430 kvm ledigt. Lokalen är modernt designad i en miljö med tydliga kopplingar till fastighetens industriella arv, den har öppna landskap och enskilda kontor med hög teknisk standard på alla installationer. Fiber för internet finns i lokalen.

Utförande

Renoveringsår

2014

Våningsplan

3 av 3

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Öppen kontorslokal med möjlighet till såväl kontor som landskap och med väl tilltagna konferensytor.Lokalen har ett stort och modernt kök och 3 toaletter. Lokalerna har internet via fiber med möjlighet att hyra både serverrum och/eller lager i angränsande lokal. Bilen parkerar du gratis på vårt område.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 430

Omgivning

Omgivning/natur

Natursköna omgivningar med Säven som rinner runt fastigheten.

Företag i närheten

Poppels Bryggeri, Ericsson, Icebug, Husqvarna, CLWR, m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Gratis parkering

Närservice

Lunchrestaurang finns på området samt servicebutik ca 100 m från fastigheten.

Kommunikationer

Pendeltågstationen ligger endast 50 m från fastigheten. Tågen går var 30:onde minut, varje kvart under rusningstid, från kl. 05 på morgonen till 00:40 på nätterna. Resan till Göteborg C tar 12 minuter. Busshållplats, med busslinjerna GUL Express och 519, ligger 100 m från fastigheten. Bil från centrala Göteborg tar ca. 8 minuter via E20. Närhet till Partille, Lerum och Göteborg.

Skyltläge

Ja

Vägbeskrivning

Från Göteborg: E20 mot Stockholm, kör förbi Partille och sväng av vid Jonsered, avfart 82. Kör igenom samhället och efter ca 200 m så ser du Jonsereds Fabriker på vänster sida.

Övrig information

Övrigt

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter.

Sökhjälp