Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsgatan 59 D, Kungsängen

uppsala

Lokal i projektet Åriket är under uppbyggnad om 39 m² med entré mot Kungsängsgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 39 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att bedriva din verksamhet i det expanderade området Kungsängen med ett fantastiskt läge nära Willys matbutik, Lager157, Blomsterhallen och flera restauranger. Hyran är 2 200 kr/m²/år. INGEN ÖVERLÅTELSESUMMA.

Utförande

Planlösning: Lokalen om 39 m² har en öppen yta med fönster och entré ut mot Kungsängsgatan. Lokalen kommer ha genomgående parkett golv och målade väggar, 2-glas isolerglas och en takhöjd på 3,45 m. Det kommer finnas pentry som är rustade med två kokplattor, mikrovågsugn, diskho och kyl samt en handikappsanpassad toalett med klinkergolv och kaklade väggar, toalett, handfat och dusch. Det finns ett eget förråd i källaren. Storlek ca 15 m2.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 39

Omgivning

Omgivning/natur: Ett attraktivt och centralt bostadsområde som delvis är färdigställt men där mycket fler bostäder är planerade att byggas.

Närservice: I området finns Willys matbutik med ATG ombud, en klädbutik samt flera restauranger och det tar endast några minuters promenad till Uppsalas Stadskärna som har ett stort utbud av affärer, caféer och restauranger.

Kommunikationer: Gångavstånd till Resecentrum som är Uppsalas kärna för tåg och busskommunikation.

Sökhjälp