Skriv ut

Skapa PDF

Terminalvägen 14, Solna

solna

Moderna kontor med industriell känsla, högt i tak och fantastik terrass eller varför inte lager/logistik med utmärkt läge nära Stockholms innerstad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 3 000 - 20 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här skapas moderna kontor med industriell känsla och högt i tak. Härlig terrass som sträcker sig längs med hela plan 4 för en tredje arbetsplats eller bara för umgänge. Utmärkt för företag som söker ett centralt och lättillgängligt läge med goda kommunikationer men även för de som vill kombinera kontor med logistik, lager och lättindustri. Bra parkerings- och garage möjligheter samt buss direkt utanför entré. Västra skogen är närmaste tunnelbana. Restaurang i huset. Yteffektiva lokaler med stora spännvidder för lager/logistik företag med behov av ur- och avlossningszon. Takhöjd ca 6,5 m i huvudbyggnad på plan 3. Spårhallen lämpas sig för spårbunden verksamhet men kan även anpassas till lager/logistik del. Takhöjd mellan ca 7-10 m.

Utförande

Byggår

1983

Våningsplan

5

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 3 000 20 000

Omgivning

Omgivning/natur

Till Tomteoda tar du dig lätt med T-bana till Västa Skogen eller med buss. Om du kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser, både inne och ute. Området omges av fina promenad- och cykelvägar som bl.a leder till Pampas Marina eller Restaurang Asplund där den välrenommerade kocken Fredric Eriksson välkomnar sina gäster.

Närservice

Restaurang finns i huset. Cafe och ytterligare restauranger finns i området. Möjlighet till träningsytor finns i fastigheten. Närhet till Solna Centrum och Mall of Scandinavia.

Kommunikationer

Tomteboda har bra kommunikationer med både buss och tunnelbana. Närmaste station är Västra skogen. Till T-Centralen tar det ca 6 minuter. Även flera busslinjer trafikerar området.

Dokument

Sökhjälp