Lindhagensgatan 126

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rymlig lokal med skön känsla och flexibel planlösning. Huset erbjuder servicekoncept, är vattennära och har allt på gångavstånd.

Denna ljusa och stora lokal 4200 kvadratmeter på två plan öppnar upp för en modern och flexibel arbetsplats där allt ni behöver finns i huset eller runt knuten. De stora fönstren har fina funkisdetaljer och ger ett härligt ljusinsläpp. Mellan de två planen tar ni er enkelt via en interntrappa. Idag är kontoret rumsindelat med enskilda och 2-personers rum, men en öppen aktivitetsbaserad lösning går också att skapa.  Fastigheten – service och nära kommunikationer I huset erbjuds kontorsservice och utanför dörren väntar ett levande område med butiker, träningsmöjligheter och kommunikationer som gör att vardagen blir lite enklare. Lunchutbudet är förstklassigt, ett tjugotal restauranger finns inom bara ett par minuters promenad.  Här finns gemensam reception, konferensservice med rum från 4-75 personer, restauranger och café, parkering och omklädningsrum för cykelpendlare samt garageplats för den bilburna. Med Lindhagensgatan 126 som adress har ni vattnet, grönskan och kommunikationerna runt knuten. Välkomna! Arena coworking Som kund hos oss finns även möjlighet att komplettera kontoret med arbetsplatser mitt i city. Läs mer på vasakronan.se/arena

Ytor

  • Total yta:

    4200 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

601

Byggår:

1940

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till huset samt i garage.

Närservice:

Hornsbergs strand är en levande blandstad med arbetsplatser, bostäder, förskolor, restauranger, service, idrottsplatser och mycket mer. Här finns allt du behöver i din jobbvardag.  En uppsjö av nya trendiga restauranger finns på gångavstånd från huset. I närheten finns också Ica Maxi och Lindhagenhuset, en galleria med butiker och caféer.

Kommunikationer

Lindhagensgatan 126 ligger mitt mellan två tunnelbanestationer: Kristineberg och Stadshagen. En promenad från tunnelbanan tar cirka 7-10 minuter. För den bilburne är det mycket enkelt att ta sig hit via Essingeleden. Buss 74 trafikerar också området, den går mellan Hornsbergs strand och Sickla/Hammarby Sjöstad, via Södermalm.  Båtpendla till jobbet!  Under sommaren är pendelbåtstrafiken igång med E/S Movitz, som är världens första eldrivna, snabbladdade pendelbåt. Båten går mellan S. Riddarholmshamnen, Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand, Hornsberg och Solna Strand. Ett riktigt härligt sätt att börja och sluta arbetsdagen på, har du inte provat tidigare så är det väl hög tid nu. Eftersom Vasakronan gillar fossilfria transporter bjuder vi våra hyresgäster på båtkorten. Läs mer här , eller i bifogad broschyr.
Lindhagensgatan 126

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan