Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 37, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Ljust och trevligt kontor med fritt läge och utsikt mot Änggårdsbergen. God potential för anpassning efter behov och önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Vi offererar gärna efter visning och avstämning angående önskade anpassningar
Storlek: 567 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på plan 2 och fördelar sig idag på 11 kontorsrum, konferensrum samt pentry/pausrum. Fastigheten har hiss. Parkering finns tillhörande fastigheten och ett antal platser ingår i hyran, det finns också möjlighet att lägga till fler platser via tillståndssystem. Garageplats kan hyras i grannfastigheten.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Våningsplan

3 av 3

Antal rum

18, anpassningsbart

Planlösning

Lokalen omfattar ca 567 kvm och är fördelad på 18 kontorsrum, 2 konferensrum samt pentry/pausrum. Idéskisser till ny planlösning finns.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 567

Ekonomi

Hyra

Vi offererar gärna efter visning och avstämning angående önskade anpassningar

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger ett stenkast ifrån natursköna Änggårdsbergen samt har Träningsverket som granne, för den som känner för att träna på lunchen finns alla möjligheter.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns tillhörande fastigheten och ett antal platser ingår i hyran, det finns också möjlighet att lägga till fler platser via tillståndssystem. Garageplats kan hyras i grannfastigheten.

Närservice

Högsbo industriområde är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentret 421 ger stort utbud av butiker och övrig service.

Kommunikationer

Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Länkar

Sökhjälp