Skriv ut

Skapa PDF

Victor Hasselblads gata 11, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Butikslokal med välkänt läge, lämplig för proffsbutik eller liknande i Frej Jonssonhuset i Högsbo. (kakel&klinker-, färg- eller liknande).

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 1 100 - 1 500 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal lämplig för proffsbutik eller liknande. Granne med Frej Jonsson och Ballingslöv, gott om parkering och närhet till leden. Butiksyta om 1 100 kvm med möjlighet att hyra till ca 400 kvm lager. Lastkaj med port i lagerdelen av lokalen. Här sitter du i ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Utförande

Våningsplan

1

Teknisk information

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 1 100 1 500

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Närservice

I nära anslutning ligger köpcentrum 421. 5 minuter med bil till Linnéplatsen eller Frölunda Torg med all tänkbar service.

Kommunikationer

Buss nr 58 och nr 772, hpl Amalia Jönssons Gata.

Sökhjälp