Skriv ut

Skapa PDF

Bohusgatan 15, Centrum

göteborg

Nyrenoverad och ljus lokal vid Ullevi.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 617 m²

Karta

Information

Beskrivning

Mitt i evenemangstråket kan vi erbjuda en lokal med öppen planlösning och fönster åt tre håll. Trots fastighetens centrala läge är området även lättillgängligt med bil och ni når ett flertal större leder på bara några minuter. Lokalen är helt nyrenoverad och tillträde kan ske omgående.Välkommen att kontakta oss för mer information om lokalen eller för att boka en tid för visning!

Planlösning

Utförande

Byggår: 1984

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 617

Omgivning

Omgivning/natur: På gångavstånd från fastigheten hamnar du mitt i stadens vimmel med Kungsportsavenyn som den centrala kärnan. Som komplement är det närhet till lugnet vid Gårda där man kan strosa längs Mölndalsån för att sträcka på benen under lunchen.

Parkeringsmöjligheter/garage: I grannfastigheten på Skånegatan finns ett större parkeringshus där du kan hyra p-plats genom Vasakronan. P-platser finns även i Ullevigaraget runt hörnet. I området finns även gatuparkering.

Närservice: Med dess centrala läge vid Heden är det promenadavstånd till såväl Kungsportsavenyn, Centralstationen och inom Vallgraven. Därmed finns det ett brett utbud av restauranger & shoppingstråk och dessutom goda förbindelser både inom Göteborg och för längre resor. För den aktiva finns det även diverse träningsanläggningar i närheten såsom gym, tennishall och simhall.

Kommunikationer: Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter för både kollektiv- och biltrafik tack vare dess närhet till europa- och riksväger. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Heden och Korsvägen. Därmed är det väldigt enkelt att ta sig till kontoret för både anställda och besökare. Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Precis utanför fastigheten finns en Styr & ställ station där du kan hyra cykel.

Sökhjälp