Skriv ut

Skapa PDF

Johannesbergsvägen 15A-B, Vänersborg

vänersborg

Fd.utbildningslokaler för praktiska gymnasielinjer. Lokalen kan anpassas för varierande verksamheter såsom tex. kontor och lättare industri.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 360 - 3 000 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fd.utbildningslokaler för praktiska gymnasielinjer. Lokalen kan anpassas för varierande verksamheter såsom tex. kontor eller lättare industri. Ytan består av 3 olika byggnader som kan hyras ut var för sig.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 360 3 000

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger naturnära, fem minuters bilväg från Vänersborg.

Närservice: Och det är inte bara kommunikationerna som är smidiga och ligger nära. Vänersborg ligger intill Vänern och har fina badstränder. Vänersborgs centrum är ett handikappvänligt centrum med avgiftsfri parkering där småcaféer, restauranger och mysiga uteserveringar ligger tätt.

Kommunikationer: I Vänersborg är kommunikationerna goda, vare sig du ska resa inom staden eller längre bort. Genom Vänersborg går riksvägarna 42, 44 och 45. Flyget från Trollhättan/Vänersborgs Flygplats har täta dagliga turer både till Bromma och till Arlanda i Stockholm. Restiden till Stockholm är 1 timme. Från Vänersborg går tågen tätt till Göteborg, Karlstad, Oslo, Köpenhamn och Stockholm via Herrljunga. Till Göteborg tar tågresan knappt en timma, till Stockholm och Oslo drygt 3 timmar. Till Köpenhamn tar det cirka 5 timmar. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och med "Fyrstadspendeln" tar man sig genom hela Fyrstad med buss.

Sökhjälp