Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Lagerlokal i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 477 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kombinationslokal i Högsbo om totalt 1470 m2 fördelat på lager ca 1260 m2 och ett representativt kontor. Lokalen har bra ljusinsläpp och har del i en gemensam och inhägnad gård. Till lagerytan finns både markport samt ett lastintag med lastkaj.

Teknisk information

Takhöjd

3,2 m

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 477

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Övrig information

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2013 så förmedlade vi 95 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Sökhjälp