Skriv ut

Skapa PDF

Södra Gubberogatan 20, Norra Gårda

göteborg

Ljus, luftig och väldisponerad lokal med mestadels öppen planlösning. Strategiskt läge, lätt att hitta P och med fin utsikt mot stan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 215 m²
Karta

Information

Beskrivning

På våning 3 ligger denna kontorslokal på 215 kvm. Här är mycket ljust och luftigt med fönster i tre väderstreck, parkettgolv och lokalen har en öppen planlösning kombinerat med ett större enskilt kontorsrum och stort konferensrum. Några trappsteg upp ligger pentry och pausutrymme. Tillgängligheten är förträfflig då fastigheten ligger i direkt anslutning till E6 och E20 och detta ger den samtidigt ett alldeles ypperligt skyltläge. Reser du med kollektivtrafik finns både spårvagnslinjer och bussar på gångavstånd. Goda parkeringsmöjligheter intill fastigheten, i garage eller utomhus. För den träningsintresserade finns Friskis och Svettis i huset, en ny lunchrestaurang och i närheten ligger flera andra lunchrestauranger.

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 215

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda har med sitt strategiska läge inte långt till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen, Svenska mässan och Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Gårda har en spännande utveckling till mötes med både pågående och framtida byggprojekt. Idag finner du kända byggnader som kontorshusen Canon Business Center och Skanskas Gröna Skrapan i Gårda.

Närservice

Lunchrestaurang finns i närområdet. Nära till motorväg E6 och E20.

Kommunikationer

God förbindelse med busslinje 60 till hållplats Norra Gubberogatan.

Sökhjälp